Почистване на офиси

Абонаментно или еднократно почистване на офиси.

Обхват: гр. Варна и на разстояние от 15 км. от града.

Лицето на Вашата фирма започва от визията на офиса Ви. Погрижете се за добрият вид на работното Ви място, което ще Ви се отблагодари поддържайки перфектния имидж на бизнеса Ви. Не правете компромиси и се доверете на нас, тъй като водещ мотив в работата ни е да защитим отличните оценки от настоящите ни клиенти и да спечелим нови такива, също толкова удовлетворени от почистващите услуги на „СУПЕР КЛИЙН СЪРВИС“ ЕООД!

Какво включва услугата почистване на офис:

  • Почистване на работни помещения и подови настилки – чистотата и свежестта в офиса са от изключителна важност за Вашият авторитет, като фирма, като в същото време осигурява комфорт на служителите и клиентите Ви. За да изпълним всички тези очаквания екипът ни ще почисти грижливо офис мебелите, както и различните по вид подови настилки. Препарати и техники, които използваме : Подопочистващи машини на „Таргет Медиа Груп“, както и професионални почистващи препарати, съответстващи на техния клас.
  • Почистване на санитарен възел – Безупречната хигиена – абсолютно задължителна! Услугата ни включва:

Почистване на пода

Почистване на тоалетните чинии

Почистване на мивки

Почистване на батерии

Почистване на стените/един път месечно/

  • Почистване на офис мебели – зоните, които най-често влизат в контакт с микроби са тези, които са най-употребявани. Това е именно работният инвентар в офиса – бюра, клавиатури, монитори и други. Нашият екип ще се погрижи те да са възможно най-чисти. Нека Вашият екип върши своята работа и се грижи за развитието на бизнеса, а ние ще се погрижим да им осигурим чистотата и отличната хигиена на работното място.

Възползвайте се и допълнителната услуга, която предлагаме към абонаментно почистване, с доплащане:

  • Почистване на прозорци, дограмата и витрини. Внимателно и детайлно почистване на стъклени витрини, прозорци  и дограма. Като за целта освен разчитайки на професионалните умения екипа използваме препарати и консумативи от висок клас. Наши доказани партньори в това са Еколаб, Войс кемикъл, Дивърси.
  • Цената за услугата се договаря допълнително в зависимост от нуждите и желаната честота на извършване на услугата, която предпочита клиента.

Колко струва услугата и как да я заявите:

          Абонаментно почистване на офис или работно помещение включва:

Почиствания: 4/2 пъти месечно по предварително съгласуван график с клиента

Осигуряване логистиката на почистващия екип и пълен комплект необходими консумативи

Почистване на офис  мебели, санитарни възли и подови настилки

Поддържане на стъклени повърхности

Цена на абонамент: от 40 лв./ на посещение, на офиси до 30 кв. м. Абонаментните почиствания на офиси с по-голяма квадратура се договарят индивидуално.

Цена за еднократно почистване можем да предоставим след оглед.