Почистване след ремонт

Фирма за почистване след ремонт във Варна – бързо, лесно, удобно

Всеки знае, че ремонтните дейности в едно жилище обикновено се проточват по-дълго от планираното. А като добавим и въдворяването на жилището в нормален за живот вид, времето се удължава болезнено. Ето защо, може да разчитате на Супер Клийн за почистване след ремонт Варна. Нашият екип работи с висококачествена техника, която гарантира, че всички следи от ремонта ще бъдат премахнати и Вашето жилище ще бъде достъпно да ви приюти.

Важни зони при почистване след ремонт във Варна

Баня и тоалетна – това са едни от трудните за почистване места в жилището по принцип. А когато към уравнението добавим и ремонтни дейности – то се превръща в същински кошмар. Една от главните задачи при почистване след ремонт на баня е премахване на следите от фугирането по фаянсовите и гранитогресните плочки. Това се извършва със специални препарати, които са по-силни от стандартните, за да е сигурно, че плочките ще заблестят от чистота. Понякога е наложително да се почистят повторно, за да се измият всички следи от ремонта.

Прахосмучене – при ремонтите има редица дейности, които напрашават жилището. Важно е прахът да се изсмуче преди да бъде положена подовата настилка, за да не остане под нея. Това се прави със специални индустриални прахосмукачки. Със своята по-висока мощност, те гарантирано улавят фините прахови частици. Важно е да не се опитвате да изсмучите праха на жилището си с обикновена прахосмукачка, тъй като техният мотор не е адаптиран за големи количества прах и може да изгори.

Под – много често, майсторите не застилат добре подовите настилки преди извършване на ремонтните дейности. Съвсем естествено, това води до капчици, а понякога и до по-сериозни петна от боя. При почистване след ремонт, нашият екип ще огледа старателно настилките за такива следи и ще ги отстрани при нужда.

Кухня – без значение дали кухнята във Вашето жилище е нова или не, важно е тя да бъде старателно обезпрашена и почистена. Фактът, че в тази част от дома се приготвя храна е още една причина да се доверите на професионалното почистване на фирма Супер Клийн Варна. Нашият екип ще се погрижи уредите, плоскостите, шкафовете и плотовете да изглеждат като нови.

Прозорци – когато става дума за почистване след ремонт, прозорците са сред последните места, които се почистват. В противен случай, ако започнем от тях, прахолякът може да полепне и когато приключим – те отново да не са чисти. Важно е да се обърне внимание и на дограмата. По нея често остават пръски от шпакловането или боядисването.

Защо да се обърнете към фирма за професионално почистване във Варна?

Много хора смятат, че могат сравнително лесно да почистят сами след като майсторите приключат с ремонта. Това не винаги е така обаче. Основните причини са две – рисковете за здравето и факта, че малко семейства притежават техника за професионално почистване във Варна. Ето защо, вместо да се чудите “откъде да подхванете” жилището си, се възползвайте от услугите на Супер Клийн Варна. Нашият екип може да се справи с почистване след всякакви ремонти. Обадете ни се още днес!