Почистване на жилищни входове във Варна

В Супер Клийн сме специализирани в почистването на входове във Варна вече 10 години.

Входът на една сграда е първото нещо, което хората виждат, когато влязат, и е важно да направите положително първо впечатление. Чистият и добре поддържан вход може да създаде приветлива и професионална атмосфера както за посетители, служители, така и за клиенти. Ето някои ключови области, върху които ние в Супер Клийн се съсредоточаваме, когато почистваме вашия вход:

Подове – Подовете във входната зона често са първото нещо, което хората забелязват, когато влязат в сграда. В Супер Клий обираме първо праха от подовото пространство, подът се измива детайлно, за да се отстрани мръсотията и други замърсители. Ако подовете са покрити с мокет, те също могат да извършат дълбоко почистване, за да премахнат всяка вградена мръсотия или петна.

Стъкла и огледала – Стъклените повърхности, като прозорци и врати, трябва да се почистват редовно, за да се гарантира, че няма петна и пръстови отпечатъци. В Супер Клийн използваме специализиран препарат за почистване на стъкла и микрофибърна кърпа за почистване на тези повърхности.

Стени и цокли – Стените и цоклите могат да натрупат прах и мръсотия с течение на времето, което може да направи входната зона да изглежда неподдържана. Използвайки фирма за почистване Супер Клийн ще се премахнат всякакви натрупвания, за да се създаде по-чист и по-полиран вид.

Осветителни тела – Осветителните тела могат да натрупат прах и мръсотия с течение на времето, което може да намали количеството светлина, което излъчват, и да направи входната зона да изглежда по-малко привлекателна. В Супер Клийн предлагаме почистване на  осветителните тела от прах и да помагаме в подобряването на  тяхната работа и външен вид.

Кошчета за боклук и рециклиране – Изпразването на кофите за боклук и рециклиране е съществена част от поддържането на чиста и организирана входна зона. Фирмата ни  може да изпълнява тази задача във Варна, за да поддържа входната зона чиста.

Работейки със Супер Клийн за почистване на входна на вашия блок, ще създадете положително първо впечатление както за гостите, така и живущите ще се чувстват много по-уютно.

Чистото и добре поддържано входно пространство може да подобри цялостния външен вид на сградата и да създаде гостоприемна и професионална атмосфера.

Цените започват от 60 лв

За стандартни входове (2,3 апартамента на етаж). За всеки етаж, цената е 10лв.

За входове с дълги коридори – цена след оглед.

Измиването на стъклата на входа не са включени в цената на абонамента. Измиват се при поискване на преференциални цени.

Минималната поръчка за стъкла, витрини, фасади е 60лв.

Чистият офис - важен за здравето и комфорта на служителите

Чистият офис - важен за здравето и комфорта на служителите

Поддържането на чист офис във Варна е от решаващо значение за поддържането на здравословна и продуктивна работна среда. Супер Клийн…
Спестете време с почистване на дома от Супер Клин

Спестете време с почистване на дома от Супер Клин

Насладете се на искрящо чист дом с нашата професионалните почистващи услуги от Супер Клийн. Поддържането на дома ви чист и…
Почистване на жилищни входове във Варна

Почистване на жилищни входове във Варна

В Супер Клийн сме специализирани в почистването на входове във Варна вече 10 години. Входът на една сграда е първото…